Company Slogan

Thema's

Blues Night

Regelmatig organiseert In De Wandelgangen Blues Nights. Deze vinden altijd op zater dagavond plaats. Een avond vol blues in gemoedelijke sfeer. Check regelmatig de agenda voor de datum waarop de eerstvolgende Blues Night plaatsvindt.

 

Zondagmiddagoptreden

Ter afsluiting van het weekend vinden er in In De Wandelgangen frequent zondagmiddag optredens plaats. Het betreft optredens van bekende en minder bekende artiesten/bands. Check regelmatig de agenda voor de datum waarop het eerstvolgende zondagmiddag optreden plaatsvindt.

 

Proeverij

In De Wandelgangen beschikt over een breed assortiment wijn en sterke drank (binnen- en buitenlands gedistilleerd). Uit kwaliteitsoverweging organiseert In De Wandelgangen regelmatig proeverijen. Neem hier deel aan en geef uw mening. Check regelmatig de agenda voor de datum waarop de eerstvolgende proeverij plaatsvindt.

 

Gasttapperij

U bestelt een pilsje bij een mooie dame achter de bar die verdomd veel op Katja Schuurman lijkt. Beste mensen: Dat is Katja Schuurman! Regelmatig houdt In De Wandelgangen namelijk een gasttapperij: u wordt de gehele avond op uw wenken bediend door een bekende Nederlander. Dat overkomt u niet elke dag! Check regelmatig de agenda voor de datum waarop de eerstvolgende gasttapperij plaatsvindt.